Mijn passie

" Vurig van passie deel ik jaren aan kennis en ervaring om jullie zo de beste service te kunnen bieden”

Mijn passie

"Vurig van passie deel ik jaren aan kennis en ervaring om jullie zo de beste service te kunnen bieden”

Met bijna 10 jaar ervaring binnen professionele vormgeving weet ik jullie de beste service te bieden! 


Dit doe ik door goed te luisteren naar de wensen om zo jullie ultieme droom film of foto’s te produceren. 


In de omgang ben ik spontaan, social, meedenkend en professioneel. Voor mij is dan ook op jullie speciale dag niets teveel gevraagd! 

Van jongs af aan was ik met van alles bezig, als het, maar creatief was. Dit uitte zich in mijn dagelijkse bezigheden en interesses voor muziek, dans en media. 


Na enige tijd op zoek te zijn naar mijn grootste passie kwam ik bij foto en videografie terecht, kocht zonder opleiding een camera en ging aan de slag…was dat het wel waard? 


Mijn houvast was dan ook dat je theoretisch ergens erg goed in kan zijn, maar dat in de praktijk de uitvoering nog veel belangrijker is. Om die uitvoering goed te doen had ik ervaring nodig!


Dus daar waar ik kansen zag greep ik deze, ik gooide mezelf gewoon in het diepe om zo in de praktijk alles te kunnen ervaren en leren. 


Inmiddels ben ik al enige tijd bezig met foto en videografie (sinds 2016) en heb ik + 1000 foto/video producties mogen leveren in diverse niches voor zowel commerciële als particuliere opdrachtgevers.

Ik werk onder andere voor:

Reviews

Lars & Claudia

"Het eindresultaat van onze trouwvideo was fantastisch. Perfect gemonteerd met zelf gekozen muziek. Wij zijn hier zo blij mee, want elk jaar brengt deze video ons weer terug naar die ene mooie dag. Love it!"

Jaco & Melanie

"Geweldige foto"s en een enorm vlotte gast! Hij staat qua prijs/kwaliteit met kop en schouder boven de meute!"

Roel & Dorien

"Tim maak hele mooie kwaliteitsvolle foto’s . Hij was de hele dag aanwezig en weet op het juiste moment de perfecte foto's te nemen. Wij vonden het echt heel fijn met je aanwezigheid rond ons, ook het trouwalbum was zoals besproken perfect! "

Morwarid & Rutger

"Wat een fijne samenwerking, we begonnen met onze behoeftes te bespreken en Tim kwam al snel met ideeën. Op onze bruiloft zijn wij dan ook volledig ontzorgt en merkten wij amper dat de cameraman aanwezig was. We zijn ontzettend blij met onze resultaten!"

Kurt & Inge

"Een fijne fotograaf die op de achtergrond blijft en zijn gemaakte afspraken na komt.

De foto's waren super snel klaar, een hele mooie herinnering aan onze trouwdag."

Ashley & Rick

"Tim is een fotograaf die echt de tijd voor je neemt. Hij gaat helemaal op in de dag en je merkt niet eens dat hij foto’s maakt. De foto’s zijn van super kwaliteit en binnen een korte tijd hadden wij de foto’s al binnen! Wij hadden niemand anders bij onze speciale dag willen hebben als fotograaf."

By Joy's Bruidsmode

"Tim is een kenner in zijn vak en kwaliteit staat hoog op zijn lijstje. Voor een professional moet je bij Tim zijn!"

Robin & Lindsay

"Tim heeft voor onze bruiloft een hele mooie video gemaakt! Hij luistert vooraf goed naar wat je wilt en geeft zelf ook leuke tips. Beeld/kwaliteit is super en de video is snel gemonteerd en opgestuurd. Zeker aan te raden!!"