Fotografie

”Verbinding en emotie maak ik tastbaar en voor altijd” 

Fotografie

“Verbinding en emotie maak ik tastbaar en voor altijd” 

Ik creëer tijdloze foto's om nog lang van na te genieten. Vanaf de voorbereidingen tot het einde van het avondfeest. Ik ben er om ervoor te zorgen dat er geen enkel moment word gemist. Ik weet waar en wanneer ik klaar moet staan en ben zeer toegewijd aan het kwaliteitsbehoud van het eindproduct.  Zo haal ik het meeste uit elke foto!


Er zijn veel opties voor de nabewerking, ik pas me dan ook aan op jullie gewenste stijl. Zo creëer ik jullie droomplaatjes!

Mijn collectie

Jolien & Dylan

Christ & Evi

Rick & Ashley

amin & Roxanne

Davy & Cindy

Kurt & Inge

Roel & Dorien

Jaco & Melanie

Food/Deco

Reviews

Lars & Claudia

"Het eindresultaat van onze trouwvideo was fantastisch. Perfect gemonteerd met zelf gekozen muziek. Wij zijn hier zo blij mee, want elk jaar brengt deze video ons weer terug naar die ene mooie dag. Love it!"

Jaco & Melanie

"Geweldige foto"s en een enorm vlotte gast! Hij staat qua prijs/kwaliteit met kop en schouder boven de meute!"

Roel & Dorien

"Tim maak hele mooie kwaliteitsvolle foto’s . Hij was de hele dag aanwezig en weet op het juiste moment de perfecte foto's te nemen. Wij vonden het echt heel fijn met je aanwezigheid rond ons, ook het trouwalbum was zoals besproken perfect! "

Morwarid & Rutger

"Wat een fijne samenwerking, we begonnen met onze behoeftes te bespreken en Tim kwam al snel met ideeën. Op onze bruiloft zijn wij dan ook volledig ontzorgt en merkten wij amper dat de cameraman aanwezig was. We zijn ontzettend blij met onze resultaten!"

Kurt & Inge

"Een fijne fotograaf die op de achtergrond blijft en zijn gemaakte afspraken na komt.

De foto's waren super snel klaar, een hele mooie herinnering aan onze trouwdag."

Ashley & Rick

"Tim is een fotograaf die echt de tijd voor je neemt. Hij gaat helemaal op in de dag en je merkt niet eens dat hij foto’s maakt. De foto’s zijn van super kwaliteit en binnen een korte tijd hadden wij de foto’s al binnen! Wij hadden niemand anders bij onze speciale dag willen hebben als fotograaf."

By Joy's Bruidsmode

"Tim is een kenner in zijn vak en kwaliteit staat hoog op zijn lijstje. Voor een professional moet je bij Tim zijn!"

Robin & Lindsay

"Tim heeft voor onze bruiloft een hele mooie video gemaakt! Hij luistert vooraf goed naar wat je wilt en geeft zelf ook leuke tips. Beeld/kwaliteit is super en de video is snel gemonteerd en opgestuurd. Zeker aan te raden!!"